Strani

ponedeljek, 21. december 2009

Moj prvi Božič

Ma kaj čem. Pač ne zdržim in ne morm počakat da je mimo, zato bom pisal kar že prej. Potem pa še samo na hitrco izdam sladke skrivnosti praznovanja mojega prvega Rdečega moža ;) Baje da pride ponoči skozi dimnik,... (čeprav mi ni jasno, ker ima baje velik trebuh in ne vem kako mu to uspe ... ), pride samo k pridnim otrokom (no tu se nimam kej sekirat če pride tudi k meni ali ne ;) ), spije nastavljeno mleko in kekse (ki mu jih seveda ne smem pozabiti pripraviti, pa še babicam in dedijem, pa oba strica in tetki moram naročiti da ga lepo pogostijo, da bo še tam darila za mene pustil :p), no in na koncu ko se lepo napapca,... spodaj pod jelko pusti velikaaaa darila za Anžeta. Na vseh bo pisalo z velikimi črkami A N Ž E :p

No, pustimo se presenetiti kako bo ta prijazni okrogli rdeči mož zlezel v mojo sobico,... zdaj pa si raje poglejmo kako lepo jelkico sem si včeraj spedenal v moji sobici... Sem hotel že v petek, pa sta bila mojadva kr skos neki bolana. Boščka ;)

"Eeeeemmm, mamiiiiii, kaj je to neki zelenega tukaj pred menoj... ? "





"ujej, kr za špico na vrhu jelke me bosta imela al kaj????"


"jeeeej kak lepa bučka, mislite da je za pojest?"


"Mami je čist zaljubljena v tele male bele možičke"


"uf, še sreča da vse svetijo, ker jaz ne znam tega "šravfat" Attiiiii!?!?!?!?! "


"Evo jo! Pika na i ! "


No, letos je mami preskočila peko peciva, ker pravi da pol tak vedno vsi kr neki hujšajo in da nihče noče jest,... pa še sama se neki trudi NEjesti sladkega, tako da sva z atijem med postavljanjem dreveščka hodila dol k babici in teti krast sveže pečene dobrote. Ja no, če je pa takoooo dišalo gor k nam.


Evo, takle mamo. Jst sem sam za model in fotko, ni ni to tisti okrogli rdeči mož z darili. On pride baje iz četrka na petek. Bomo videli ;) (ga bom celo noč čakal in špegal iz posteljice)

pa pa

5 komentarjev:

jana pravi ...

Anže car si ..pravi cuker ..
zdej moreš bit pa še naprej priden, da bo Božiček veeeliko dari prinesel..

Unknown pravi ...

Super smrekico si postavil. :)) Zadnja fotka je pa svetovna, pravi mali božičkov pomagač ;)

Anže pravi ...

@jana: ja sej decembra še ekstra pazim da sem priden ;)

@Tanja: zdaj bo pa še nastala prava božičkova pomagačica ;)

FreyaKali pravi ...

:********************************************************************************************************************************************************************
:)
Ker si tak cuker. :*

Anže pravi ...

@FreyaKali: hvala teta ;)