Strani

sobota, 27. marec 2010

Prstki bubajo

Jst se ne grem več. V življenju me še ni nič tako bolelo in v življenju se še nisem tako jokal. Sem se potepal naokoli v soboto zjutraj in smo šli na pokopališče... in seveda ker sem migec 100 na uro in ker me vse zanima in ker ne vem kaj boli in kaj ne,... sem izmuznil mojo rokico in s tremi prstki pošteno prijel za razgret pokrovček od sveče :( Neustavljiv jok... in hitro pod mrzlo vodo... potem pa domov k mamici in atiju... če mi bosta lahko še kako pomagala. Sej veste kako boli ko se človek opeče. Če pa je to prvič in s celimi tremi prstki je pa toliko huje. Ampak vodika pomaga in vodika je zakon! In sem namakal in namakal... pa jokal ko sem ven dal... pa spet namakal.
Je pa vsaj ati prišel na svoj račun, ker vedno pravi da se nočem nič cartat,... zdaj pa sem mu celo v naročju zaspal od izmučenosti od joka in bolečine.

Pa so se naredili trije veliki debeli mehurčki... Enega sem poknil še isti dan med plazenjem
dva pa mami in ati skrbno pazita, ker sta baje prijazna mehurčka. Čuvata spodnjo plast kože da se obnovi in pripravi na svojo nalogo.

In ker sem se zelo hitro potolažil in bil pravi korenjak (mami pravi da je še sama bila večja jokica ko se je opekla in da res boli) so me cel dan še extra razvajali.

Mmmmmmmnjami njami

O ja! Masaža paše! ;)

Uuuviiiii kok je fajn!
Boli me nič več... prijemam vse normalno in je ok,... no mehurčka ostajata in celilo se bo še en čas... ampak moji so še vedno zelo žalostni in se jim smilim. Ah, ti odrasli ;)

 Joj grda grda svečka si bila veš!
Pazite se!

1 komentar:

babi, dedi pravi ...

bova popihala da bo bolje!