Strani

četrtek, 9. september 2010

Moja telovadba


Kot sem že včeraj obljubil vam danes predstavljam super vadbo za otroke KindyRoo, katero bom obiskoval celih 10 tednov po eno uro ob sredah. Tukaj se imam super. Pojemo, plešemo, se igramo, plezamo po plezalih, 
 raziskujemo
 vzpenjamo :D

 plazimo in osvajamo vrhove :D
 lovimo žogice

 telovadimo z mamico

 vozimo "šajtrgo" :D
 norimo z atijem
 hecamo z velikoooo žogo
 in se pod veliiikim platnom skrivamo.


Res je super. Mojca je zelo prijazna in res zna z nami - tamalimi. Se je učila v Avstraliji in zdaj je znanje prinesla v Celje :D Drugače si lahko vse in še več preberete na njivo spletni strani, kjer tudi vidite v katero skupino pašete, ker smo razdeljeni glede na starost. Pa vsak teden imamo eno temo. Naslednji teden imam za domačo nalogo, da zraven prinesem nekaj v povezavi z levom. Al je to knjigica, igrača, risbica, pesmica,... Super je!  Pridite še vi, da bo bolj veselo!


 ----------------------------------------
KindyROO je program inovativne vadbe, posebej zasnovan za spodbujanje otrokovega razvoja ter podajanja osnov za učenje skozi gibanje in (po)govor. Gre za vzgojni pristop, ki na izjemno zabaven način vzgaja oziroma razvija tako vaše dojenčke oziroma malčke kot vas, starše. Na ta način boste namreč spoznali, kaj lahko največ naredite za razvoj svojega otroka.

4 komentarji:

anita pravi ...

izgleda zelo zanimivo :)

Tanja pravi ...

Zelo luštno! kulk pa stane taka telovadba?? pa kje je?

Anže pravi ...

@anita: ja super je.

@Tanja: 70EUR za 10 vaj = 10 tednov. Je pa v novi dvorani pr štadionu... vhod za fitnes Titanium. - http://www.kindyroo.si/index.php/lokacija

Tanja pravi ...

Uffff. Veliko... :((( Top fit ima telovadbo za malčke enkrat na teden, za en mesec 16 eurov... bomo menda tja šli, sam je šele od 2 let naprej, torej z januarjem recimo.