Strani

torek, 3. januar 2012

Čakanje Božička - predpriprave

V planu je bilo sicer da se javim še pred koncem leta, a žal ni šlo. Vsi smo bili nekaj bolani in sploh odkar smo štirje, malo težje pridem za računalnik. Akcija non stop :D Torej, božiček je mimo, a vseeno vam moram pokazat kako super smo se imeli. 

Ker so mi vsi samo govorili da moram biti priden, ker če ne ne bo božička, sem se začel resno spraševat če sploh kdaj pride, ker ga kr ni in ni bilo, priden sem moral biti pa skos zaradi njega. Potem pa si je mami umislila super zadevo, da bom vsaj približno vedel kdaj ga lahko pričakujem... in sma na mojem koledarju delala križce vse do krožca, kar pomeni BOŽIČEEEEEK, oz. DARILAAAAAAAA.



Ker pa ima božiček že tako ali tako preveč dela in skrbi, sem mu pomagal in namignil kaj bi imel ;D Narisal sem zmaja in napisal da sem zelo priden fant in da si takoooo zelo želim zmaja. Pismo sem par dni pred krožcem na koledarju dal pod jelko in verjamete ali ne, ko sem stuširan prišel iz kopalnice zvečer, pisma ni bilo več :D Božiček ga je res prišel iskat! ;D Kako sem to debelo pogledal pod jelko ko pisma ni bilo več ;D


Še podpis, da bo vedel da je pismo moje ;D

Potem sva z mamico začela okraševat jelko. Počasi se nabirajo tudi čisto moji okraski :D Pujsek, Carsi in pingvin so že moje pridobitve ;D

Veeelik ati mi je pomagal pri vrhu ;D Aja, ne tako. Obratno je treba.




I did it my way ;D 5 obeskov na eno vejico ;D HO ho ho

In pa še naše "jaslice". Ja, sej veste da nimamo jaslic mi! Zato nam družbo delajo kar polarni medvedki, ki uživajo na snegu.

 To je to. Takole sem moral pozirat samo zaradi spodnje fotke... Primerjava ;D


O peki medenjakov in končno dočakanem božičku pa v naslednjih objavah ;D

Ni komentarjev: