Strani

četrtek, 5. julij 2012

Doma narejena čestitka

Pa je konec vrtca. No, sicer še vedno hodim, ampak uradno smo se poslovili in nalupčkali. Letos sem imel najboljši vzgojiteljici na svetu! go. Valčko in Matejo. Najboljši sta in res je bilo super. Sej ne, da ostale niso fine, ampak ti dve pa --> 1A!  ;D Ker pa nisem vedel kaj bi jima dal v zahvalo za čudovito leto in ker vemo da doma narejeni izdelki pomenijo največ, sva se z mamico malo potrudila. Ampak njunega dela, ljubezni truda in dobre volje ne poplača nobeno darilo. Super sta!

Takole gre. Mami ali pa ati vam naj pomaga v taki meri, da vam na mizo prinese ves material in z lepilom nariše oblike... Vse ostalo lahko sami! Aja, pa napiše naj tudi mami ja! Jaz še ne znam ;D









Glede na odziv obeh je domače presenečenje uspelo v celoti :D Maksimalno! ;D

2 komentarja:

babi pravi ...

vidva sta prava telenta, res lepo!

Anonimni pravi ...

Their most spectacular recreation is their 3D on-line slots which have quite a number of} fans. However, would possibly be} violating Washington State law should you knowingly gamble by way of an internet playing website . Washington law prohibits any on-line playing by and it is a class C felony to knowingly transmit or receive playing info by telephone, internet, or any other comparable means. The 카지노 primary laws regulating the online playing industry is the Online Gambling Regulation Act 2001, commonly abbreviated to OGRA.