Strani

ponedeljek, 23. november 2009

7. mesecev

Ujej, kako čas hiti. Se že celih 6 dni nisem nič javil. Ja kaj čem če mi pa toliko dogaja, da ne utegnem niti fotk na računalnik iz fotoaparata dol dajat. No, kaj je novga? Ja zdle ko tole pišem sem bil pred 7 meseci nekje vmes. ;) Čez dobro urco pa že čist frišno mlad ;) Mami pravi da ne more verjet kako gre hitro ko imaš malo bibo enkrat in da bo prvo leto sfrčalo mimo kot Ferrari. Ups, ma kak Ferrari, Mazda Mazda ;)

Aja, da vam razložim mojo današnjo Lino - misijo. Sem danes neki bral na netu in sem naletel na tole --> KLIK in seveda je bilo takoj treba pogledat v omare kako kaže. Ker zdaj že veselo papcam vse možne kašice sem vedel kje iskati in da nekaj se bo ža našlo. In res je bil en KeksoLINO in en FrutoLINO med mojimi kašicami

 in pa spodaj na vrtiljaku mamin ČokoLINO.

Ampak vse skupi še vedno ni dovolj da si zaslužim ta koledar, zato vas (vse LINOfene) naprošam če imate mogoče kakega tegale LINO medvedka iz embalaže odveč,


če ga lahko do 15.12. oddate moji mamici al pa atiju, al pa babicam pa dedijim, ker verjamem da bodo že poskrbeli da še prav čas pošljem vse medvedke na naslov, ki mi obljublja ta super koledar. Sej mi je mami obljubila da bo itak še kupila do takrat še kakšnega, ampak ziher je ziher, sej veste. Kakšen dojenček pa bom, če mi na steni ne bo visel LINO koledar, ne?!

Aja, to še. Spodnji posnetek je sicer nastal že kaka dva tedna nazaj, sam ni in ni blo časa za gor naložit, tak da si ga danes le poglejte, kako znam že manjši kozarček dati v večjega.



ps. Psssst, mamico ful jezim ker nočem nič več iz flaše pit (razen čaj mi na polno lavfa) in pol se zvečer ful matramo da le popijem oz. dobim tisto "priporočeno" količino mleka ki naj bi ga še vedno dobil zdej ko še nisem čist velik fant ;) Aja, v soboto grem pa na pravo baby fešto. Pje bo žurka. Upam da mi bosta moja2 dala mir in ga bom lahk sam "feštal".

Ajd, grem v bano!

6 komentarjev:

anita pravi ...

V kolikor jih bo imel moj velik prijatelj Miha imel dovolj linotovih medvedkov, imam tudi jaz enega zate :) .

babi pravi ...

so škatle v vrsti, kot so hiše v Trsti!

Tanja pravi ...

uuauu! SEDEM mesecev!! Joj, si na dobri poti do prve svečke... en, dva, tri bo tu, boš videl!! :)

Imamo nekaj Linotov, ja. Dobiš! Komot... ;)

Anže pravi ...

@miki: super, hvala!

@babi: :)

@Tanja: mi jih je mami danes se neki kupla, ampak se ni dovolj ;) Tak da hvala.

Unknown pravi ...

Anže, imam dva. Koliko jih pa še rabiš?

Anže pravi ...

Koliko jih lahko daš, vzamem vse ;) Če ne druga da dam še kateri kraljični koledar pod jelko ;)