Strani

ponedeljek, 9. november 2009

Moja tretja pikica


Jutranje igranje, ko sva z mamico čakala atija, da je prišel iz službe in da smo jo mahnili proti Celju.
 No, v tretje gre rado in v tretje sem bil korajžen kot se reče. Na polno sem osvajal sestre in doktorco. Smo se sam smejal in pogovarjal.

Takole sem v čakalnici opazoval eno punčko ki se je jokala in jokala in jokala... jst pa sem se vsem sam smejal. Sta se mi pol moja2 seveda nazaj smejala. Hohoho. Pa sm pogledal levo,

pa desno, pa sm pa tja, pa take fore, nič nism bil živčn...

...pa sami neki jokeci. Joooooo, eh jst se bom pa raj smeju.

Čakamo zdravnico.


Pravijo da imam 70,5cm in 8300g. Pa da zobkov še ne bo. Pa da že super sam sedim. Pa da sem en velik smejko. Pa da sem hecen ko nočem nogic pokrčit da bi se posedel dol, ampak bi kar stal. Pa da imam lepo kožo. Pa da sem priden da že jem na žličko. Pa da naj kar pridno nadaljujemo z raziskovanjem novih okusov.

Ko je prišel čas za pikico sem stisnil dlesni in niti mucknil nisem. Hehehe, če me je pa tokrat ati držal. Pred atijem pa moram biti heroj, no!

Pa so mi dali vrečko v plenico da sem se polulal za v laboratorij. In jst se nisem hotel. Hahaha. Smo čakali in čakali pa ni in ni blo. In tik preden se je laboratorij zaprl sem napolnil vrečko do konca. In odšli smo lahko domov :D

Reakcije kot ponavadi do zdej ni bilo, le da sem moje popoldansko spanje potegnil skoraj na debele 3 ure ;)

Zdaj pa imam pregled šele januarja. Ah, kje je še to :p

Pa pa

2 komentarja:

Spela pravi ...

Tole je pa res vzoen obisk pri zdravniku :) Bravo Anže! Si dobil štampijko za pridnost? ;)

Anže pravi ...

Nt tampilke nism dubu :(