Strani

petek, 4. junij 2010

Gatike

Ja stric Sašo me je kregal kaj se dogaja z mojim blogom da ni nič svežega gor... (ne bom raj govoril kako pri njemu na obeh blogih pajki prepletajo mreže... ampak pustmo to) Jaz sem ga ubogal (upam da bo tudi on mene) in zdaj tipkam.

Kaj se dogaja zadnje dni? Nič, na veselo čvekam (mama-ata-ga-ga-hov-hov-duda-ne-ne-glglg...), hodim ko nor,... ampak samo tako, da mi le kdo poda en členek svojega prsta... če ne kr otrpnem. Če še pa ne znam no. Je z drugimi bolj komot in ziher. Pa znam ploskati, plesat, boža - boža dati po obrazu, gimmefive obvladam že lep čas, kahlica še vedno na polno lavfa,... končno sem spet pridobil mal na kilaži, ker me je pretekli teden driske in bruhanja (sma bila oba z mamico zelo boga) zelo shujšal :( Sem bil lažji kot pred dvema mesecema, mi je rekla zdravnica. Ampak zdaj že veselo papcam, se smejim in izvajam vragolije.

Ker pa se je bliskanje okoli mene z dopolnjenim prvim letom nekam čudežno ustavilo... sta me danes mami in ati spravila v moje prve spodnje gatike (Hvala Aleks :D) in si me privoščila... Nekako takole pa zgleda to: (lejga mojga bauhija kok se je hitro vrnil ;) )

Ravno, kot v vojski :D Koračnica...
Balerina
 Komi čakam da shodim, pa da dam plenice stran, kako je super bilo imeti nago rito :D
  Fajn se mamo! Pa pa
Zdej grem pa na morje...

Sašo bo ok? :p

4 komentarji:

Sašo pravi ...

Bo OK, ja! :) Glede mojih objav pa ne skrbi. Čakajo v vrsti, da se objavijo.

Anže pravi ...

Cicam pa cakam. Le glej da bo! :D

FreyaKali pravi ...

Na prvi sliki si kot ati v tvojih letih! :)
Cartek si, biba moja! :*

Anže pravi ...

Ja, mami mi tut non stop govori da sem mali ati :D