Strani

torek, 18. oktober 2011

Domača ustvarjalnica

Mami (če le najde čas) zelo rada reže, lepi, barva, spenja, ... če pa ima poleg sebe še radovednega pridnega pomočnika (npt. mene - sevede) pa še tolk bolje! In kadar je zunaj slabo vreme in se potepuhi ne moremo potepat, je miza polna papirja, lepila, škarij in barv več kot odlična priložnost za prijetno preživeto deževno popoldne.

 Mali pomočnik.
 Škarje so zakon...

  ... in končno sem videl da prstne barve niso noben bav bav in da se vse da spraviti dol z robčki.
 V vrtcu imamo BiboMici, ki nas ves dan opazuje če smo pridni. Tako sma tudi doma iz plastelina naredila eno mini BiboMici, ki sem jo pobarval z vijolično.
 Mami pa se je lotila praznik rolic wc papirja in ustvarila hobotnico.
 ... katero sem malo popestril z oranžno. Aja, vse ideje v tej objavi, sva z mamico nabrala na super internetni strani - KLIK.


Pa še ena BibaMici, narejena iz polovičke škatle od jajčk. Aja vse izdelke v tej objavi sva potem z atijem nesla v vrtec, z veliko vrečo odpadnega materiala (prazne rolce wc papirja, papirnatih brisač, prazne škatle od jajčk, prazne škatlice,...) saj so v vrtcu namignili, da nam bo prišlo prav.
In tako zdaj že najine mojstrovine visijo v vrtcu. MiniBibaMica je pristala na steni poleg velike BibeMici, ježki pa v kotičku za starše, med pesmicami, ki jih pojemo v vrtcu.

Pa vi. Kako preživite deževne popoldneve?


1 komentar:

babi, dedi pravi ...

pridni in ZELO LEPO!