Strani

sobota, 28. november 2009

Kakam

Mamici ful niso všeč tisti 3, ... 4 letni dojenčki (ma kaki dojenčki, takim se reče že otroci) ki še vedno sedijo v otroških vozičkih, cuzajo dudo in kakajo v plenice. In zato me pridno zdej dajejo na kahlico, ko opazijo da je čas za kakanje. In kar dobro nam uspeva.





Sej ne da hočemo da sem že pri 7 mesecih brez plenic, ampak da ne bo predolgo trajalo potem ko bo treba in da se počasi spoznam s kahlico. Pa sej drgač pa a si vi predstavljajte kakat, medtem ko sedite na stolu ??? Ne gre ne? Ja težko, je. No, zato pa so kahlice, wc školjke,...

4 komentarji:

poy pravi ...

A veš kaj je najbl smešno pr vsem tem - to, da cel cajt vidm Anžeta kot odraslega moškega (predstavlam si kakšn bo oz. je ko je odrasel) - in zdej sedi na kahlici :D

Spela pravi ...

Fajn je tole, da čimprej začneš kakat/lulat na kahlico :) Te bojo kmalu začele motit planice in boš ugtovil, da je boljše brez njih :)

anita pravi ...

sta z mamico pridna ni kaj :) . samo veš tudi, ko si velik fant se je fajn vozit z vozičkom ;) . sicer pa tudi jaz ne maram kakat, ko imam pleničko gor, najraje kakam ko sem razvit in imam pleničko podsabo, da ne pokakam previjalne podloge :) .

Anže pravi ...

@Poy: kahlica je fajn! ;)

@Špela: ja res je. Upam da bom kmalu vrgel zadnjo plenico v koš ;)

@miki: ja ja tudi jaz sem najraje kakal ko sem bil nagec ;)