Strani

četrtek, 28. november 2013

Čokoladne posodice

Ko slaščičarsko ustvarjate in vam ostane stopljena čokolada, pa vam jo je škoda vržit v smeti je tole super rešitev. Napihneš balone, ki so sicer namenjeni za vodni žur... in enega za drugim pomočiš v stopljeno čokolado. Odložiš na folijo ali peki papir (ne na krožnik, kot smo mi, ker se ne da več prestavit potem... razen če boste servirali kar na krožniku).
Za par minut namočene balone odložite v zmrzovalnik. Nato pa enostavno prepiknite balon...
nežno (sploh ni zakomplicirano) odstranite ostanke balona...

In vuuuaalaaa. To je to. Naslednjic moramo imet sam bolj ozko in globjo posodico, da bo čokoladna skodelica višja. Mislim da bi bilo super v tole posodico naložit sadje in sladoled.
Pa dober tek! ;D

Ni komentarjev: