Strani

torek, 25. avgust 2009

Berem

Tale knjiga je pa tako zelo zelo zelo zelo napeta ...


(no, vmes tudi smešna)

da si ne mojete pledstavlat! Kadar moram zaspat se skrijem zvečer pod kouter in se delam da ži spim,... pol ko pa gre ati ven iz moje sobice (prepričan da mu je uspelo uspavati me) pa si hitro na prižem lučko in berem, berem, berem.


Ne morm nehat, dokler je ne bo konec.

Na vseh teh slikah je mami podnevi spet ko nora skakala okol mene s tistim tavlkim Canonom. Pol mi je pa razlagala da kako noro sem luškan na teh in da sem ko mišek za pojest. Pa kaka je to mami, da bi me kr pojedla? Ne vem no, tu neki ne štima! Pa lupčki padajo non stop, pol mi pa reče da kdaj bom že končno znal dat lupčka nazaj in da jo bom objel, tak kot ona mene zdej. Joooo kok je čudna, če sm pa še mali jenči, no! Mamiiii!!! Ccc

No, v zadnjem trenutku pred objavo pa je izšel drugi del moje knjigice in že sem veselo naprej v akciji. :D2 komentarja:

Elina pravi ...

Ah, te mame. Točn tak je kot si napisu... kr neki lupčkajo, da si pol čist slinast. Pa kr stiskajo... :)) Ko sem bla js tulk stara ko ti, sem si rekla: čakte mal, še mal, pol bom pa js tud to obvladala. In zdaj?? Primem mamico za lase, potegnem k seb, ji takega mastnega lupčka stisnem, pa še mal za nos ali lice ugriznem, haha!!!

Kaj imaš to za eno knjigo? Zgleda taaak zanimiva :)))

Anže pravi ...

@Elina: ja seeeeej točn to mami čaka, da ji bom dal enga mastnega in slinastega nazaj :D

Knjiga pa je: Taprva je MOTORNI PARK ZA DOJENČKE, druga pa HIPO IN VSAKDANJA OPRAVILA :D