Strani

četrtek, 13. avgust 2009

Sem cel ati, a velik zaspancek po mami.

Oj - oj! Moji djagi bjajci. Takle mamo.

Skos mi vsi pjijatelji govojijo kok sem atiju podobn, pa skos poslusam ce je mamika kej jezna za to, ko sam podobnost z atijem lajnajo. Mami pa ni cist nic jezna in cist nic se ne sekija, kej tak ve da me je ona in samo ona jodija (no sej ati je bil tut zelo pjiden, sem ga slisal kako je pomagala, ko sem pjihajal na svet :) ) in da sem njen njen njen buhtlcek, al kokjkol mi pac zi rece.
Pjavi pa vseen da je ze jes da sem atiju cist podobn, sam spim pa ko mami. Non stop in non stop in non stop, z vsemi stijimi od sebe. Hihihi, ce je pa tak fajn, ko ni tjeba v sluzbo, solo, vjtec,... zdej sem se lepo na supej bjezskjbnem uzivanju. Se pjehit bo prlsu noji tempo do mene. Joooo tale "r" me je zacel neki matjat spet... bo tleba mal potlenilat.

Baj baj, gjem spat. Spet :D


Mami je sestela in spim cca. 11h uj bjez pjestanka na noc, cez dan pa cca. 7 ul. Sam da se zelodcek napolni, pa da se mal poiglam. Potem pa mi ze ocke skupi vlece. Hja ludeki takle mamo.

4 komentarji:

babi pravi ...

ti kar lepo spančkaj in počakaj na jutri ko pridem k tebi in te malo pomučkam, to bo veselo.

Anže pravi ...

@babi: jeeeeeeee, komi čakam! Pjidi pjidi že :D

Milena pravi ...

facko zaspanko :)

Anže pravi ...

@Milena: oj, bajkejka moja. Ja ful sem zaspanko... zdle spet spijm, kej pazim na atija, kej je buban in skupi djemuckama :D